Over ons

Student Consultant is een strategisch en bedrijfskundig adviesbureau dat volledig wordt gerund door hoogopgeleide en ambitieuze studenten. Onze consultants zijn jong, enthousiast en beschikken over een scherp perspectief waardoor wij innovatieve oplossingen leveren voor een breed scala aan vraagstukken van organisaties. Wij willen consultancy toegankelijk maken voor zowel studenten als organisaties waardoor er innovatieve en waardevolle samenwerkingen ontstaan. 

Onze consultants

Onze consultants hebben uiteenlopende studieachtergronden zoals Artificial Intelligence, Data Science, Econometrie, International Business, Technische Bedrijfskunde of Psychologie

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant.

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group