Training Week voor de Consultancy Days 

Student Consultant heeft begin Oktober deelgenomen aan de Training Week van de Consultancy Days om studenten optimaal voor te bereiden op de Consultancy Days. Tijdens de Consultancy Days lossen de consultants van de toekomst casussen op voor gerenommeerde consultancy kantoren. De missie van Student Consultant is om alle toptalenten de kans te bieden zich optimaal te ontwikkelen zodat ze een goede uitgangspositie hebben op de arbeidsmarkt en vandaar dat de Training Week in het verlengde ligt van onze missie.


Tijdens het oplossen van een klantcases is de manier waarop het rapport is opgebouwd en de manier waarop het gepresenteerd wordt van groot belang. Wanneer de opbouw logisch is waardoor de vragen van het publiek automatisch beantwoord worden, en de wijze van presenteren persoonlijk is waardoor er vertrouwen gekweekt wordt, volgt dat het advies sneller gedragen wordt bij de opdrachtgever. Vandaar dat rapporteren en presenteren belangrijke vaardigheden zijn voor consultants om te beheersen. Daarom heeft Student Consultant ervoor gekozen om de training; rapporteren en presenteren, te verzorgen tijdens de Training Week.


Wij geloven dat deze training het meest van waarde zal zijn tijdens de Consultancy Days.

Om dezelfde reden krijgen alle studenten die zich aansluiten bij Student Consultant tijdens de eerste twee weken een aantal core trainingen waaronder rapporteren en presenteren, zodat Student Consultants over alle fundamentele vaardigheden beschikken van een volwaardige consultant.


Wij hopen dat alle studenten die hebben deelgenomen aan onze training er wat aan hebben gehad tijdens de Consultancy Days en een strakke presentatie neer hebben weten te zetten!

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group