Soufyan Zayou

Opleiding:

  • Propedeuse Technische Bedrijfskunde

  • BSc Werktuigbouwkunde

  • MSc Manufacturing Systems Engineering

Organisatorische functie

  • HR Intern

soufyan.zayou@student-consultant.nl

Soufyan is consultant bij Student Consultant en volgt momenteel de master Manufacturing Systems Engineering, een gecombineerde master van Werktuigbouwkunde en Operations Management & Logistics. Deze master volgt hij aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Na zijn middelbare school is hij eerst begonnen met de bachelor Technische Bedrijfskunde aan de TU/e, waar hij zijn propedeuse cum laude heeft behaald. Hierna heeft hij de overstap naar Werktuigbouwkunde gemaakt en zijn bachelor succesvol voltooid. Gedurende deze opleiding heeft hij tevens het certificaat Technology Entrepreneurship afgerond.

Daarnaast is hij werkzaam bij een studentenvereniging waar hij samen met een team de merchandise verzorgt. Hierbij doet hij ervaring op in het benaderen leveranciers, het samenwerken in een team en het in kaart brengen van de vraag van potentiële klanten. De expertise van Soufyan is voornamelijk gericht op de supply chain management, de dynamica & control van technische systemen en het bepalen van bedrijfsstrategieën voor technische ondernemingen. 


Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn namelijk altijd geïnteresseerd om in contact te komen met interessante ondernemingen, enthousiaste studenten of leerzame partners.