Onze kernwaardes

  • De klant komt op de eerste plaats. We meten ons succes aan de hand van de tevredenheid van de klant. 

  • Integriteit als een expressie van initiatief en aansprakelijkheid. 

  • Samenwerking: Wederzijds voordelige samenwerking die leidt tot ontwikkeling van en voor beide partijen.

  • Respect voor het individu en zijn of haar capaciteiten en wens voor persoonlijke groei.

  • Het leveren van strategische waarde in de vorm van tastbare, positieve en houdbare veranderingen die de klant in staat stellen om superieure resultaten te behalen.

  • Diversiteit & Inclusiviteit van gedachten, expertises, ervaringen en achtergronden.

  • Sociale impact: Wij geloven dat we samen een betere wereld kunnen creëren.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant.

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group