In het leven van een Student Consultant:
Kenny Koelman

Kenny Koelman vertelt hoe een dag in zijn leven eruit ziet.

Iedere doordeweekse dag gaat mijn wekker om zeven uur. Dit om de dag goed te beginnen! Ik neem de tijd voor mijn ontbijt, luister naar de radio en check het nieuws. Vervolgens zorg ik ervoor dat ik om acht uur klaar zit aan mijn bureau om thuis te werken, of klaar ben om op de fiets te stappen naar kantoor.


Momenteel zit ik in het laatste deel van mijn masterstudie Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ik heb al mijn vakken succesvol afgerond en ben in februari begonnen met mijn afstudeeropdracht bij de High Tech Campus Eindhoven Site Management. Hier doe ik onderzoek in het teken van het AI Innovation Center, een nieuw initiatief om de adoptie van AI binnen de regio Brainport Eindhoven te versnellen. Specifiek kijk ik naar welke activiteiten het management van het AI Innovation Center moet uitvoeren om het initiatief op lange termijn zo succesvol mogelijk te maken. Vanwege de huidige Coronamaatregelen ben ik meestal een of twee keer per week op het kantoor van de High Tech Campus te vinden. Verder werk ik vanuit huis.


Mijn werkzaamheden voor Student Consultant plan ik flexibel in. Vaak blok ik een aantal uur per week in mijn agenda om mijn organisatorische werkzaamheden binnen de functie acquisitie uit te voeren. Hierin benader ik bedrijven met als doel een gesprek in te plannen waarbij we meer informatie geven over hoe Student Consultant hen kan helpen met verschillende vraagstukken. Daarnaast hebben we binnen de functie acquisitie een wekelijkse meeting van een halfuur om de voortgang te bespreken. Om de twee weken houden we een business development meeting met het hele team van Student Consultant om elkaar op de hoogte te stellen van onze werkzaamheden en om hulp te vragen waar nodig. Zo betrekken we iedereen bij onze werkzaamheden!


Tussen mijn werkzaamheden door probeer ik iedere dag een rondje te lopen. Vaak is dit een rondje van ongeveer vier kilometer. Dit doe ik om even in beweging te zijn en een frisse neus te halen. Maar daarnaast gebruik ik het ook om op nieuwe inzichten te komen. Vaak zet ik onderweg in mijn hoofd op een rij wat ik heb gedaan, wat ik nog moet doen en wat de beste aanpak daarvoor is. Het helpt me om heel open naar bepaalde vraagstukken te kijken en zo op creatieve oplossingen te komen.


Vaak ben ik ook in de avonduren nog druk bezig tot een uur of negen. Dit omdat ik zeer gemotiveerd ben om aan de slag te gaan met zowel mijn afstudeeropdracht als werkzaamheden voor Student Consultant. Ik heb altijd nog wel iets te doen en doe dit dan liever zo snel mogelijk. Ik houd er niet van om dingen uit te stellen, het geeft mij meer rust wanneer je bepaalde zaken kunt afvinken. Echter vind ik het ook wel fijn om na een lange dag even ontspannend op de bank naar een voetbalwedstrijd of serie te kijken!


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group