Gauthier Borro

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

  • MSc Financial Economics

Organisatorische functie

  • Acquisitie

gauthier.borro@student-consultant.nl

Gauthier is consultant bij Student Consultant en volgt momenteel de master Financial Economics aan de Universiteit van Maastricht, waarbij hij zich specialiseert op het gebied van Banking. Hiervoor heeft hij de Bachelor International Business Administration cum laude afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende zijn bachelor heeft Gauthier een brede bedrijfskundige kennis opgedaan en door het internationale karakter van zijn studie heeft hij veel in multiculturele teams gewerkt. Tijdens zijn bachelor heeft Gauthier ook een semester in Madrid gestudeerd aan de prestigieuze IE Business School. Deze business school staat erom bekend dat zij haar studenten uitdaagt om de geleerde theorie op de praktijk toe te passen, waardoor Gauthier hier veel ervaring heeft opgedaan met betrekking tot o.a. bedrijfswaarderingen, marktanalyses en kosten-batenanalyses.

Naast zijn studie heeft Gauthier ook ervaring opgedaan als werkstudent audit bij Deloitte Nederland. Dit heeft hem een uitstekende mogelijkheid geboden om allerlei praktische vaardigheden te ontwikkelen.

Gauthier is gespecialiseerd in financiën en is zeer resultaatgericht. Hij zal zijn ervaringen met financiële analyses en modellen dan ook goed kunnen gebruiken om de financiële gevolgen van strategische keuzes onder de loep te nemen.


Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn namelijk altijd geïnteresseerd om in contact te komen met interessante ondernemingen, enthousiaste studenten of leerzame partners.