Even voorstellen:
Tim van der Linden

Mijn naam is Tim van der Linden en ik ben sinds augustus werkzaam als consultant bij Student Consultant. Op dit moment studeer in het Entrepreneurship track van de master Strategic Management aan Tilburg University. Dit programma concentreert zich op strategiebepaling en strategische beslissingen met daarbij extra aandacht voor kansen en uitdagingen op het gebied van ondernemerschap. Voor deze studie heb ik de bachelor International Business Administration afgerond, waardoor ik een brede basis heb gelegd op de gebieden van finance, accounting, marketing en management. Deze academische kennis wil ik graag in de praktijk brengen in de consultancy sector.

Ik heb voor gekozen om voor Student Consultant te gaan werken, omdat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen op professioneel vlak naast mijn studie. De variatie in projecten en sectoren spreken mij erg aan en geven mij de kans om mezelf te oriënteren op een carrière in de consultancy sector. Daarnaast bieden de externe trainingen en de samenwerking met de L&vS groep waardevolle ondersteuning tijdens projecten.

Ik zou mezelf omschrijven als iemand die graag het initiatief neemt en nauwkeurig te werk gaat. Daarnaast werk in graag in teamverband en staan kwaliteit en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel. Daarom kijk ik er enorm naar uit om samen te werken met het ambitieuze team van topstudenten van Student Consultant.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group