Even voorstellen:
Sybe Bouman

Mijn naam is Sybe Bouman, en ik ben sinds eind augustus in dienst als consultant bij Student Consultant. Ik studeer International Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ik zit nu in het tweede jaar. Tijdens deze studie ontwikkel ik een zeer brede bedrijfskundige kennis, met de focus op het internationale bedrijfsleven. Daarnaast werk ik veel samen in teams met studenten van over de hele wereld, wat mij zeer internationaal georiënteerd maakt.


Ik heb voor Student Consultant gekozen om mijn academische vaardigheden direct in de praktijk te kunnen toepassen. Door de combinatie van een interne functie, en het meewerken aan uiteenlopende projecten, leer ik bij Student Consultant enorm veel op het gebied van consultancy.


Ik heb een passie voor strategie en finance, maar mijn interesse is zeer breed. Na het begeleiden en adviseren van een start-up uit Singapore en mijn studievereniging STAR geadviseerd te hebben op het gebied van innovatie, is mijn interesse in consultancy enorm gegroeid. Als consultant hoop ik door mijn combinatie van goede soft skills en uitstekende academische vaardigheden aan elk bedrijf waar ik voor werk veel waarde toe te mogen voegen.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group