Even voorstellen:
Steyn Oversteegen

Ik ben Steyn Oversteegen en ik ben in april begonnen bij Student Consultant. Tijdens mijn bachelor econometrie heb ik een brede wiskundige basis gelegd en geleerd om deze toe te passen op verschillende vlakken. Deze basis ben ik nu aan het specialiseren op het gebied van finance en risicomanagement met de master Quantitative Finance and Actuarial Science aan Tilburg University. Naast mijn studie ben ik actief geweest in commissies bij verschillende verenigingen, waarbij ik met verschillende groepen heb samengewerkt voor de organisatie en uitvoering van uiteenlopende projecten en evenementen. Dit aspect in combinatie met een passie voor het oplossen van complexe (wiskundige) vraagstukken hebben gezorgd voor mijn interesse in consultancy. Vooral financieel en actuarieel advies spreken mij erg aan.

Ik heb voor Student Consultant gekozen omdat zij mij een functie konden bieden die consultancy combineerde met mijn interesse- en vakgebied. Hiermee kreeg ik de kans om in mijn vakgebied al ervaring op te doen naast mijn studie en hierbij ook mezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

Met een nuchtere blik en analytisch vermogen ga ik zorgvuldig en oplossingsgericht te werk. Ik werk graag aan complexe problemen en onder begeleiding van ervaren consultants van de L&vS Group zorg ik dat deze bekwaam worden verholpen. Ik heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan met het gedreven team bij Student Consultant!

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group