Even voorstellen:
Sjoerd van Dieten

Mijn naam is Sjoerd van Dieten en ik ben sinds juli werkzaam als consultant bij Student Consultant. Naast deze bezigheid bevind ik me in de eindfase van mijn bachelor Econometrics and Operational Research aan de Tilburg University. Vanaf september 2021 zal hij starten met zijn master: Quantitative Finance and Actuarial Science. Tijdens deze kwantitatieve studie leer je wiskundige modellen te gebruiken, te beschrijven en te analyseren. Dit is dan gerelateerd aan alledaagse problemen die zich voordoen in het bedrijfsleven en in de publieke sector. Naast mijn studie heb ik ervoor gekozen om direct lid te worden bij een studentenvereniging. Dit helpt enorm met het verbeteren van je (sociale) netwerk. Bovendien heeft een stage bij TotalEnergies (voorheen Total Nederland) ervoor gezorgd dat ik mijn theoretische kennis vanuit mijn studie mocht toepassen in de praktijk. Mede dankzij deze stage heeft het oplossen van bedrijfsproblematiek mijn ogen geopend, en zo heeft consultancy mijn aandacht getrokken!

Hiervoor is een bedrijf als Student Consultant dan ook echt een (laagdrempelige) manier om de feeling van consultancy in de praktijk mee te maken. Mede door een brede schaal aan uitlopende projecten binnen diverse sectoren heeft mij doen besluiten om voor Student Consultant te gaan werken. Consultancy blijft namelijk enorm hard groeien aankomende jaren en dit leek mij dus een uitstekende manier om mijn oriëntatie binnen consultancy te verbreden.

Door mijn analytisch vermogen in combinatie met leergierigheid ben ik erg gedreven om goede resultaten neer te zetten. Door met andere ijverige en ambitieuze studenten te werken wordt er aan elke klant resultaat van kwaliteit geleverd. Ik kijk in ieder geval uit naar uit om samen met andere consultants prestatiegericht werk af te leveren.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group