Even voorstellen:
Sjoerd Deneer

Mijn naam is Sjoerd en ik ben sinds kort lid van het team van Student Consultant. Ik studeer momenteel de bachelor International Business aan Maastricht University. Deze studie biedt mij een brede bedrijfskundige kennis op het gebied van strategie, financiën, marketing en management. Als consultant zal ik mijn opgedane kennis toe kunnen passen in de praktijk.

Daarnaast zorgt de platte structuur van Student Consultant ervoor dat ik de organisatorische functie marketing & communicatie mag gaan vervullen, waardoor ik mezelf ook op dit gebied verder kan ontwikkelen.

Ik kijk er zeer erg naar uit om samen met een team een project aan te gaan, om samen tot een kwalitatief hoogwaardig advies te komen. Bovendien zal de begeleiding van ervaren consultants bijdragen aan het bereiken van een steile leercurve en mijn hard skills verbeteren. Het nauwe contact met bedrijven zal mij de kans bieden om mijn soft skills verder te ontwikkelen.

Ik ben een analytische denker die goed verbanden kan leggen en graag gestructureerd te werk gaat. Ik vind vaak creatieve oplossingen door vraagstukken van een nieuwe invalshoek te bekijken. Hierdoor kan ik mijn waarde bijdragen aan het team van Student Consultant en kijk ik erg uit naar uitdagende projecten om dit te bewerkstelligen.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group