Even voorstellen:
Robin Gertsen

Mijn naam is Robin Gertsen, ik ben 19 jaar oud, en ik studeer aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier volg ik de bachelor Economics & Business Economics met een specialisatie in finance. In de afgelopen 5,5 jaar heb ik bij een taxibedrijf in mijn omgeving (Noord-Limburg) gewerkt in een diversiteit aan functies. Daarnaast ben ik geïnteresseerd behavioral finance, investment management, en doe ik aan social media management. En als laatste ben ik een erg fanatieke sporter, vooral in de vorm van voetbal, fitness, boksen, hardlopen en skiën wanneer dat mogelijk is.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group