Even voorstellen:
Nelke Engels

Mijn naam is Nelke Engels en ik ben sinds juli werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de bachelor Psychology and Technology aan de Technische Universiteit Eindhoven. In deze bachelor combineer ik bouwkunde met psychologische aspecten en verdiep ik me daarnaast in innovatiemanagement. Naast mijn studie ben ik actief binnen studentenvereniging E.S.C., dispuut Iphigeneia en heb ik het afgelopen jaar een commissie gedaan bij UniPartners Eindhoven om mezelf verder te ontwikkelen en zo veel mogelijk uit mijn studententijd te halen.

De reden waarom ik voor Student Consultant heb gekozen is het brede assortiment aan projecten. Dit zorgt ervoor dat ik praktijkervaring kan opdoen binnen mijn eigen vakgebied, maar ook projecten kan uitvoeren van totaal andere vakgebieden, wat me ontzettend leerzaam lijkt. Het werken aan verschillende opdrachten en bij verschillende bedrijven lijkt me een daarnaast perfecte kans om me te kunnen oriënteren op wat ik wil gaan doen qua master en na mijn studie.

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen te mogen werken met andere ambitieuze en enthousiaste studenten van Student Consultant!

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group