Even voorstellen:
Merel van de Wetering

Mijn naam is Merel van de Wetering en ik ben sinds mei werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de bachelor International Business aan Maastricht University. Tijdens deze breed georiënteerde studie heb ik theoretische kennis opgedaan over de strategie, innovatie en management van bedrijven. Deze kennis heb ik mogen uitbreiden door mijn bestuursjaar bij Integrand en stage Business Development bij IRI. Hier heb ik veel praktische ervaring opgedaan die ook voor mijn interesse in de consultancy sector hebben gezorgd.

De reden dat ik voor Student Consultant heb gekozen is omdat ik de consultancy sector beter wil leren kennen. Het lijkt mij enorm leerzaam om met uiteenlopende projecten bezig te zijn waarbij ik mijzelf ook kan oriënteren op wat ik wil gaan doen als ik klaar ben met mijn studie.

Ik ben een ambitieuze student die zich graag bezighoudt met activiteiten buiten mijn studie om. Ik haal altijd het maximale uit mezelf en straal dit uit door mijn enthousiasme en leergierigheid.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group