Even voorstellen:
Mehmet Katranci

Mijn naam is Mehmet Katranci en ik ben sinds augustus werkzaam als consultant bij Student Consultant. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor IBA in Tilburg afgerond en ben ik begonnen aan de master Strategic Management. Naast mijn studie heb ik een jaar in het bestuur van ISAT gezeten en heb ik een kleding bedrijf genaamd GAVA Wear opgericht. Deze ervaringen in combinatie met mijn studieachtergrond hebben mij een breed scala aan soft en hard skills geleerd.

Ik heb gekozen om bij Student Consultant te werken omdat ik een erg leergierig persoon ben die erg veel waarde hecht aan variatie. Student Consultant biedt mij de mogelijkheid om de behoefte naar variatie te vervullen door het aanbod aan variërende opdrachten in verschillende sectoren. De begeleiding van ervaren consultants van L&vS Group geeft daarnaast ook nog de mogelijkheid om aan grotere projecten te werken en echt te zien hoe een consultant werkt.

Aan het begin van een opdracht kijk ik graag naar alle processen, zowel formeel als informeel, om de situatie goed in kaart te brengen en zo de beste kwaliteit te leveren. Ik ben kritisch en resultaatgericht en benader problemen graag vanuit een analytisch standpunt. Met de creatieve vrijheid die ik krijg om projecten aan te pakken en de ondersteuning vanuit L&vS Group weet ik zeker dat elk project goed wordt afgeleverd.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group