Even voorstellen:
Max van der Heijden

Mijn naam is Max van der Heijden en ik ben sinds September werkzaam als consultant bij Student Consultant. Ik studeer momenteel zowel Artificial Intelligence als International Business Administration aan de Radboud Universiteit. Door deze combinatie van bachelors te volgen ben ik zowel bekwaam in het oplossen van technische problemen, zoals data science vraagstukken of andere ICT-gerichte onderwerpen als in het aanpakken van Business problemen, zoals management, strategie en bedrijfsstructuur. Deze sterke combinatie stelt mij dus in staat om veel verschillende dingen aan te pakken, en hierbij ook over de meeste recente academische vakkennis te beschikken. Consultancy trekt mij vooral aan door de grote variatie aan problemen waar je mee te maken kan krijgen.


Door deze grote hoeveelheid aan variatie kan ik mezelf ook goed oriënteren op welke kant ik op wil nadat ik mijn studieperiode afrond. De praktijkervaring die ik opdoe met consultancy spreekt mij ook aan, aangezien je dit deel tijdens het studeren minder sterk beleeft.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group