Even voorstellen:
Luca Pamboer

Mijn naam is Luca Pamboer en ik werk sinds juni als consultant bij Student Consultant. Dit combineer ik met het derde jaar van mijn bachelor in Artificial Intelligence. Deze relatief nieuwe studie geeft mij de theoretische kennis om kunstmatige intelligentie in te zetten in verschillende sectoren om zo processen te optimaliseren en verspilling te reduceren waardoor de kosten verminderen en de winstgevendheid zal verbeteren.

Dat is precies ook waar mijn interesse ligt! De uitgebreide theoretische kennis zorgen echter ook voor een behoefte bij mij om praktische ervaring op te doen. Student Consultant biedt me die mogelijkheid.

Ik heb voor Student Consultant gekozen vanwege de unieke projecten die aangeboden worden. De projecten zijn verdeeld over diverse sectoren en zorgen voor een enorme verbreding van mijn visie. Dat is perfect voor het vinden van mijn uiteindelijke richting.

Ik ben een gemotiveerd persoon met sterke communicatieve vaardigheden. De motivatie in combinatie met mijn kennis en de begeleiding van de L&vS groep zorgen voor een gegarandeerde kwaliteit van de te leveren diensten die we voor onze klanten mogen uitvoeren. Ik ben enorm blij dat ik onderdeel ben van de groep van jonge en ambitieuze studenten van Student Consultant.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group