Even voorstellen:
Jort de Jong

Mijn naam is Jort de Jong en ik ben sinds juni werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met mijn master Data Science & AI aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Hierbij ligt mijn focus op deep learning en computer vision. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste innovaties binnen deze sectoren. Maar met mijn bachelor in Business Engineering ben ik niet gelimiteerd tot de academie. Naast deze theoretische basis hecht ik ook veel waarde aan praktijkervaring.

Dit is waarom Student Consultant een goede match is voor mij. Ervaring als consultant is de meest waardevolle ervaring. Geen beroep brengt je in contact met zoveel verschillende mensen en organisaties. De variatie in projecten bij Student Consultant geeft mij de ruimte om buiten mijn comfort zone te gaan.

Ik ben erg leergierig en ga makkelijk met mensen om. Mijn onderzoek is data gedreven. Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen zit ik overal bovenop. Gelukkig zijn mijn mede consultants net zo gedreven!

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group