Even voorstellen:
Jop Huijben

Mijn naam is Jop Huijben en ik ben consultant bij Student Consultant. Momenteel volg ik de master International Business aan Maastricht University. Hierbij specialiseer ik mij in Managerial Decision-Making and Control. Voordat ik aan mijn master ben begonnen heb ik de bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit afgerond, waarbij ik op veel verschillende bedrijfskundige vlakken kennis heb opgedaan en een stage heb gevolgd op de afdeling Finance. Ik heb verder ruim twee jaar werkervaring als toezichthouder in de supermarkt. Als consultant bij Student Consultant hoop ik mijn theoretische kennis te kunnen gebruiken om praktijkervaring op te doen. Ik ben momenteel bezig met mijn eerste project als consultant bij de gemeente Horst aan de Maas.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group