Even voorstellen:
Jelle Verbakel

Mijn naam is Jelle Verbakel en ik ben sinds Augustus werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de master Complex Systems Engineering and Management aan de TU Delft. Hiervoor heb ik de bachelor Industrial Engineering (Technische Bedrijfskunde) aan de TU Eindhoven afgerond. Tijdens deze breed en technisch georiënteerde bachelor heb ik kennis opgedaan uit een breed scala aan aspecten over het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Tijdens de master heb ik kennis opgedaan om de kennis uit mijn bachelor toe te passen in complexe systemen en hoe je ontwerpt in deze complexe systemen. Naast mijn bachelor heb ik gewerkt bij een technische groothandel waar ik mijn kennis heb mogen toepassen als parttime voorraadbeheerder.


Bij Student Consultant krijg ik de kans om mijn brede en technische theoretische kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studies toe te passen in de praktijk en deze kennis ook uit te breiden. Aangezien mijn interesse in consultancy een belangrijke factor is geweest voor de keuze van mijn master, was Student Consultant het ideale bedrijf om tijdens mijn studententijd ervaring op te doen in dit vakgebied.


Verder ben ik een leergierig persoon met een sterk doorzettingsvermogen. Ga je iets doen? Zorg dan dat je het goed doet, anders kan je er beter niet aan beginnen. Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met mijn mede consultants van Student Consultant om projecten tot een succes te gaan brengen.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group