Even voorstellen:
Jan Brunninkhuis

Mijn naam is Jan Brunninkhuis en sinds korte tijd participeer ik in het team van Student Consultant. Ik ben een ambitieuze bachelor student International Business Administration aan Tilburg University. Deze studie biedt een breed scala aan bedrijfskundige inzichten, waaronder strategisch management, (corporate) finance, operations management, sustainability enzovoorts. Ik kijk ontzettend uit om de opgedane kennis en mijn persoonlijke kwaliteiten en softs skills, gedurende mijn werkzaamheden bij Student Consultant in de praktijk te mogen brengen.

Wat mij vanaf mijn eerste kennismaking met Student Consultant zo aansprak, is de enthousiaste, ambitieuze en toekomstgerichte visie van het team. Ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf, staan professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. De multidisciplinaire opleidingsachtergronden van de consultants borgen dat vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken worden onderzocht en opgelost. Bovendien garanderen professionele trainingen en informatiesessies van gerenommeerde consultants de hoge kwaliteit van het advies van Student Consultant. Deze combinatie van kwaliteit, professionaliteit, multidisciplinariteit en enthousiasme zorgt er voor dat ik mijn hard- en soft skills verder kan gaan ontwikkelen en tegelijkertijd ervaring kan opdoen als beginnend consultant.

Als kritisch en analytisch denker, in combinatie met mijn sterke soft skills, zal ik zorgen voor een professionele aanpak en tegelijkertijd prettige wijze van samenwerking tijdens de uitvoering van projecten. Ik zie graag uw uitdagende vraagstukken tegemoet.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group