Even voorstellen:
Floor van Gulik

Mijn naam is Floor van Gulik en sinds juli ben ik werkzaam als consultant bij Student Consultant. Naast mijn werk bij Student Consultant ben ik bezig met het afronden van mijn dubbele master Sustainable Finance & Marketing Finance aan Maastricht University. Voorafgaand aan mijn master heb ik de bachelor International Business afgerond aan ZUYD University of Applied Sciences, waarbij ik de mogelijkheid heb gekregen meerdere stages af te ronden in binnen en buitenland en een half jaar gestudeerd heb in het buitenland. Naast mijn studie heb ik niet stil gezeten, en heb ik onder andere een bestuursjaar gedaan bij Integrand Maastricht.

Ik hoop mijn kennis en ervaring verder te kunnen ontwikkelen gedurende mijn tijd bij Student Consultant en kennis te maken met het consultancy vak. Wat mij erg heeft aangetrokken is de intensieve begeleiding van ervaren consultants en het nauw samenwerken met medestudenten om zo een geweldig resultaat neer te kunnen zetten voor projecten.

Door mijn ambitie en doorzettingsvermogen ga ik een uitdaging niet uit de weg, en met deze gedrevenheid hoop ik een waardevolle bijdrage te doen aan Student Consultant. Mijn kritische blik en perfectionisme zullen ervoor zorgen dat projecten altijd met zorgvuldigheid en kwaliteit afgeleverd zullen worden. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn collega's bij Student Consultant aan de slag te gaan!

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group