Even voorstellen:
Diederik Dekkers

Mijn naam is Diederik Dekkers en ik ben sinds mei 2021 werkzaam als consultant bij Student Consultant. Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie van mijn bachelor Technische Wiskunde, en ben dus bijna klaar met deze opleiding. Hierna ben ik van plan om te beginnen aan de master Econometrics and Mathematical Economics aan Tilburg University. In mijn bachelor heb ik veel theoretische kennis over wiskunde geleerd, en geleerd om analytisch te denken en complexe vraagstukken te tackelen. In mijn Master Econometrie hoop ik deze vaardigheden uit te breiden en ze in een maatschappelijkere context te kunnen plaatsen dan dat het geval was in Eindhoven.

Naast mijn studie heb ik 2.5 jaar deel uitgemaakt van een studenten team dat zich bezighoudt met alle ontwikkelingen rondom (duurzame) energie. Ik merkt dat ik binnen mijn studie vooral een theoretische wiskunde basis aangeleerd kreeg. Soft skills bleven echter onderontwikkeld. Bij Team Energy heb ik zowel in commissies gezeten als bestuur van het team gedaan. Hier heb ik naast mijn hard skills van mijn studie mijn soft skills ontwikkeld. Ik was voornamelijk verantwoordelijk voor acquisitie.

Binnen Team Energy merkte ik dat ik het heel leuk vond om samen met een andere groep van gemotiveerde, getalenteerde studenten problemen aan te pakken. Nu met begeleiding en de ervaring van L&vS Group hoop ik dit ook toe te passen in een zakelijke context.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group