Even voorstellen:
Chela Loeters

Mijn naam is Chela Loeters en ik ben sinds mei werkzaam als consultant bij Student Consultant. Afgelopen september ben ik begonnen aan de master 'Bio-Pharmaceutical Sciences' in Leiden na een bachelor te hebben afgerond aan de Universiteit Utrecht (UU). Naast mijn vakgebied ben ik extra-curriculair vrij actief geweest. Binnen en buiten mijn studie heb ik soft en hard skills ontwikkeld door middel van twee wetenschapsstages, actieve deelname binnen mijn vereniging en mijn lidmaatschap binnen de universiteitsraad van de UU. Met nog anderhalf jaar te gaan bij mijn master zocht ik een nieuwe uitdaging en deze heb ik bij Student Consultant gevonden.

Ik heb gekozen om deze extra uitdaging te zoeken bij Student Consultant omdat ik ernaar uitkijk complexe vraagstukken op te lossen binnen een gemotiveerd en vooral sterk team met nauwe begeleiding van ervaren consultants van L&vS Group. Verder spreekt de diversiteit aan bedrijven waar Student Consultant mee werkt mij erg aan, zo kan ik mij breed ontwikkelen en kennis op doen voor een toekomstige carrière.

Ik heb geleerd om analytisch en kritisch te denken, snel verbanden te leggen en hoe ik mij expert kan maken in een compleet nieuw onderwerp. Ik kijk ernaar uit om veel interessante vraagstukken te tackelen binnen een jong en gemotiveerd team bij Student Consultant.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group