Even voorstellen:
Bas Noordhoorn

Mijn naam is Bas Noordhoorn en ik ben sinds maart 2021 werkzaam als consultant bij Student Consultant. Op dit moment volg ik de master Information Management aan Tilburg University. Tijdens deze studie focus ik op de brug leggen tussen het management en ICT. Hiervoor heb ik de bachelor Bedrijfskunde MER afgerond aan Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch. Tijdens de bachelor heb ik veel praktijkervaring opgedaan onder andere op het gebied van online marketing . Tijdens mijn scriptie gefocust op het data gedreven laten werken van het Digital Team van The Adecco Group Netherlands. Hier is ook mijn interesse in het information management gegroeid.

Wat mij zo aanspreekt bij Student Consultant, en ook mede de reden is dat ik hier in dienst ben gegaan, is het gedreven en ambitieuze team dat Student Consultant vertegenwoordigt. Een jong multidisciplinair team waarbij professionaliteit en kwaliteit hoog in vaandel staan. Dit geeft een gouden kans om niet alleen mijzelf maar ook elkaar te helpen ontwikkelen als jong professionals. Tegelijkertijd hoop ik veel gerelateerde praktijkervaring op te doen om mijn CV te versterken. Op dit moment ben ik werkzaam voor mijn eerste opdracht bij Kurtosis, een consultancy kantoor gespecialiseerd in data analytics, wat perfect aansluit bij mijn studie. 

Met mijn sterk analytische- en autodidactische vermogen in combinatie met een assertieve en sociale houding ga ik graag elke uitdaging tegemoet. Ik kijk er naar uit om samen te werken met het jonge en ambitieuze team bij Student Consultant en mooie resultaten te leveren.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group