Even voorstellen:
Alex Wegh

Mijn naam is Alex Wegh en ik werk sinds augustus als consultant bij Student Consultant. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn bachelor Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit. Bij deze multidisciplinaire studie leer ik over onder andere wiskunde, statistiek, IT en psychologie. Mijn grote persoonlijke interesse ligt voornamelijk bij het vakgebied data science (een combinatie van statistiek en IT), maar andere onderdelen van AI, zoals bijvoorbeeld robotica, weten ook altijd mijn enthousiasme te wekken. Bij mijn studie worden erg veel opdrachten gedaan in groepsverband, waardoor ik gewend ben om in teamverband werken en communicatief vaardig ben.


Als consultant denk ik veel toe te kunnen voegen aan een bedrijf dat IT-oplossingen nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een transitie naar datagedreven werken. Niet alleen mijn kennis van data architecture en data science, maar ook de kennis die ik heb opgedaan door de trainingen bij Student Consultant maken mij geschikt voor deze taak. Ook bedrijven die simpelweg behoefte hebben aan een nieuw perspectief en advies van een jonge student die is opgegroeid met de hedendaagse technologie zijn op het juiste adres.


Ik hoop via Student Consultant veel mensen te ontmoeten en ervaring op te kunnen doen als consultant, om te bepalen of dit een beroep is dat ik graag wil beoefenen na mijn studie. Ik heb enorm veel zin in mijn tijd bij Student Consultant, en om samen met mijn collega's ons best te doen op de projecten die ons wachten!


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group