De eerste maanden van...

 Merel van de Wetering

Merel van de Wetering vertelt hoe zij haar eerste maanden bij Student Consultant ervaren heeft.

Afgelopen lente was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik had al vaker via via gehoord over Student Consultant en ik geloofde dat dat wellicht een goede match met mijn interesses zou kunnen zijn. In mei heb ik het sollicitatieprocess doorlopen. Voor mij was dit al heel leerzaam, omdat je een goed beeld krijgt van hoe solliciteren bij grotere consultancy bedrijven gaat. Nadat ik was aangenomen kreeg ik vrij snel een aantal trainingen om mijn algemene kennis over consultancy op te krikken. Hierdoor leerde ik ook snel alle andere consultants kennen en voelde ik mij meteen deel van het team.

Helaas moest ik even wachten op een project en heb ik de eerste maanden mij vooral gefocust op mijn organisatorische functie acquisitie. Met deze functie krijg je ook de kans om je steentje bij te dragen aan Student Consultant in zijn geheel. Ik vind deze "start-up" ambiance erg fijn aangezien veel mogelijk is, er veel flexibiliteit en vrijheid is binnen de organisatie. Wat naar mijn mening de perfecte combinatie is met een studenten bijbaan.


Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group