De eerste maanden van ...
Stijn de Bruijn

Stijn de Bruijn vertelt hoe hij zijn eerste maanden bij Student Consultant heeft ervaren.

De eerste maanden binnen Student Consultant zijn voorbijgevlogen. Ik herinner me de eerste kennismaking dag nog goed, waarbij we gelukkig nog met zijn allen op afstand bij elkaar konden komen. Hierdoor hebben we elkaar beter leren kennen. De kennismaking dag was het startschot voor mijn werkzaamheden binnen Student Consultant.

Samen met Gauthier en Kenny ben ik verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van relaties. Binnen mijn studievereniging had ik hier al enige ervaring over opgedaan en deze kennis kon ik goed gebruiken. Naast acquisitie waren de training en workshops enorm nuttig, interessant en inspirerend. De kennis die ik opgedaan heb vanuit de trainingen, kan ik gelijk gebruiken in het project waar ik nu mee bezig ben. In het begin vond ik het erg spannend om te beginnen aan mijn eerste project. Het deed me denken aan mijn autorijlessen waarbij ik het spannend vond om in de auto te stappen maar eenmaal in de auto, ik me zeker voelde. Ditzelfde gevoel heb ik nu ook bij het project waarbij ik me zeker voel om eraan te werken en dit komt zeker ook door het goede team om mij heen en de begeleiding vanuit L&vS. Tijdens het project leer ik ontzettend veel soft- en hard skills en mijn leercurve groeit enorm. Ik haal veel energie uit het uitvoeren van het project en ik zie het als een leuke activiteit om te doen.

Daarnaast doet het team van Student Consultant er alles aan om, ondanks in tijden van corona te leven, een zo hecht mogelijke groepscohesie te creëren door bijvoorbeeld online informele activiteiten te plannen of een leuk sinterklaaspresentje te versturen. Deze initiatieven waardeer ik enorm aan Student Consultant want het creëert een hele hechte groep en Student Consultant is daarom een superfijne organisatie om voor te mogen werken.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group