De eerste maanden van ...
Gauthier Borro

Gauthier Borro vertelt hoe hij zijn eerste maanden bij Student Consultant ervaren heeft.

Afgelopen zomer was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansloot bij mijn ambities. Toen ik in aanraking kwam met Student Consultant was ik direct geïnteresseerd, aangezien de visie van Student Consultant uitstekend aansloot bij wat ik zocht. Na een kennismakingsgesprek met Reno en Jorick, begon ik dan ook aan de sollicitatieprocedure. Een case-interview was compleet nieuw terrein voor mij. Het was daarom ontzettend fijn dat ik direct hulpmiddelen toegereikt kreeg voor een optimale voorbereiding. Enkele tijd later kreeg ik te horen dat ik de case-interviews met succes doorlopen had en dat ik in september mijn nieuwe collega's zou ontmoeten. Deze kennismakingsdag maakte mij eigenlijk alleen maar enthousiaster om te beginnen. Niet alleen bleek ik ontzettend leuke collega's te hebben, maar ook de werkzaamheden kregen langzaam vorm.

Gedurende mijn eerste weken bij Student Consultant hebben wij als acquisitie team al snel geleerd hoe lastig acquisitie is voor een startup. Desondanks, heb ik er tot nu toe van genoten om te ondervinden wat werkt en wat minder goed werkt. Daarnaast heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om een CRM-tool te selecteren en implementeren, die we ondertussen volop in gebruik hebben. De ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheden die we krijgen zijn unieke kansen voor een student.

In de afgelopen tijd heb ik ook veel waarde gehaald uit de samenwerking met de L&vS Group. Zo hebben wij reeds diverse trainingen mogen volgen, maar ook de feedback van de begeleidend consultant bij een project is zeer waardevol. Zo is onlangs mijn eerste project aangevangen en gingen wij initieel in de fout door dit als een academisch rapport aan te pakken. Klanten zitten echter niet te wachten op een verslag van vele pagina's en willen eigenlijk voornamelijk resultaten/actiepunten zien. Deze alternatieve manier van denken en rapporteren was in het begin best even lastig, maar het toont aan dat ik hier dingen leer die ik niet uit mijn studie kan halen.

Ten slotte, zijn mijn eerste maanden bij Student Consultant niet alleen heel leerzaam geweest, maar ook ontzettend gezellig. Er wordt veel waarde gehecht aan onderling contact en teambuilding. Zo hebben we een spelletjesavond gehad met zijn allen en is er een pub quiz georganiseerd, waar ik tevens een prachtige koffiemok aan overgehouden heb.

In de komende maanden kijk ik uit naar het vervolg van mijn eerste project en de vele leerzame en gezellige activiteiten die zullen volgen.

Organisaties

Bent u benieuwd wat Student Consultant voor u kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd om een partnership aan te gaan met Student Consultant? Student Consultant is namelijk altijd op zoek naar interessante onderneming om deze verder te helpen met hun strategische vraagstukken. Daarnaast staan we er altijd voor open om in contact te komen met leerzame partners. Er zijn verschillende mogelijkheden tot partnerships met Student Consultant. 

Bekijk onze pagina voor organisaties om erachter te komen wat Student Consultant voor u kan betekenen of neem direct en vrijblijvend contact met ons op. 

Studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wil opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Bekijk onze pagina voor studenten en de FAQ voor meer informatie over werken bij Student Consultant of neem direct en vrijblijvend contact met ons op.  

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group