Voor studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wilt opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische en bedrijfskundige vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Kennismakingsgesprek

Wil je meer over Student Consultant te weten komen of ben je benieuwd naar de ervaringen van een van onze consultants? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. Het kennismakingsgesprek kan een 'digitale' kop koffie zijn, maar ook een gesprek op de campus van je universiteit. Net waar jij jezelf fijn bij voelt! Een van onze consultants zal contact met je opnemen om een datum en tijdstip af te spreken dat voor jullie beiden schikt.

De insteek van de gesprek is niet alleen informatief, maar ook gezellig, zodat jij de sfeer en cultuur van ons bedrijf kunt ervaren. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Zo kun jij jezelf goed oriënteren en erachter komen of Student Consultant iets voor jou is!

Sollicitatie

Weet je al zeker dat je bij Student Consultant jezelf verder wilt ontwikkelen? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen. Hierbij is het belangrijk dat je je cv en cijferlijsten van zowel de middelbare school als je universitaire studie in één pdf-bestand bijvoegt. Zorg er bij voorkeur voor dat je cijferlijsten compact zijn, dus enkel gemiddeldes per vak en je totale gemiddelde. Tot slot, voeg een motivatiebrief toe waarom jij jezelf bij Student Consultant verder wilt ontwikkelen. Bekijk de FAQ voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure.

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group