Voor studenten

Ben jij ook een ambitieuze student die naast zijn studie relevante werkervaring wilt opdoen? Wil jij bedrijven helpen met belangrijke strategische en bedrijfskundige vraagstukken? Student Consultant biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen door in teams te werken aan strategische vraagstukken voor interessante bedrijven. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door organisaties uit ons partnernetwerk. Dit zorgt er ook voor dat je professionele netwerk wordt uitgebreid.

Infoavond

Op woensdag 27 oktober 2021 organiseren wij een open online infoavond. Dit is is een vrijblijvende kennismaking met Student Consultant, waarin we jou de mogelijkheid bieden om op een interactieve manier kennis te maken met ons. Tijdens de infoavond zullen verschillende van onze consultants aanwezig zijn en zullen we je alles vertellen over Student Consultant. De insteek van de avond is niet alleen informatief, maar ook gezellig, zodat jij de sfeer en cultuur van ons bedrijf kunt ervaren. Daarbij is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Zo kun jij je goed oriënteren en erachter komen of Student Consultant iets voor jou is! 

Sollicitatie

Weet je al zeker dat je bij Student Consultant jezelf verder wilt ontwikkelen? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen. Hierbij is het belangrijk dat je je cv en cijferlijsten van zowel de middelbare school als je universitaire studie in één pdf-bestand bijvoegt. Zorg er bij voorkeur voor dat je cijferlijsten compact zijn, dus enkel gemiddeldes per vak en je totale gemiddelde. Tot slot, voeg een motivatiebrief toe waarom jij jezelf bij Student Consultant verder wilt ontwikkelen. Bekijk de FAQ voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure.

Student Consultant is onderdeel van L&vS Group